2009-01-11

Välkommen hit och tack!

Först av allt vill jag tacka Karin J för att du startade patientsajten "Thyroid", jag har haft en enorm glädje av både den och tillhörande mail-lista!


Varmt tack även till "Bluefeather" för diskussionsforumet "Turtles" - där har jag också lärt mig många bra saker. Ett stort tack vill jag dessutom sända till hypo2.info.
Länkar till sajterna finns i högermenyn.
.
Stort tack också till alla er patienter och anhöriga som jag har fått debattera med och läsa inlägg av. Det har lärt mig jättemycket.

Genom böcker har jag också lärt mig en hel del. Kolla i litteraturlistan i högermenyn, så ser du vilka böcker jag haft nytta av.

Artiklar på nätet, medicinska sajter, samt utländska patientfora har också varit givande att ta del av. Ta gärna del av länktipsen till höger. (Artiklar har jag dock ännu inte lagt ut).

Nu ska jag försöka samla textsnuttar här som jag själv har skrivit som inlägg tidigare, eller kanske bara tänkt skriva tidigare. Hoppas att de kan vara till glädje för dig! Ett tips är att söka på ämnesorden (etiketterna) till höger, vartefter inläggen blir fler.
.
Min förhoppning är att mina inlägg inte ska upplevas vare sig som felaktiga, onyanserade eller stötande - oavsett om du är patient, anhörig eller läkare. Maila i så fall till mig på eva.skraddare@hotmail.com. Gör det också om det är någon länk som inte längre fungerar. Och, till alla: kommentera gärna!

1 kommentar:

  1. Hej! Av en slump hittade jag hit! En fantastiskt bra webbsite och blogg - tack. Jag har en dotter på 10 år som diagnostiserades med autoimmun hyotyreos (hashimoto?) vid 4 års ålder. Pga ovanligheten så letade barnläkarna efter andra förklaringar unde lång tid innan diagnosen blev rätt. Hon hade då 150 i TSH och hade troligtvis varit hypotyreotisk under ganska lång tid (ev 12 månader). Som föräldrar är vi natuligtvis oroliga vad detta kan komma att ha för konsekvenser för hennes utveckling. Nu vid 10 års ålder har hon vissa inlärningsproblem och är kanslomässigt labil. Finns det fler som har erfarenheter med hypotyreotiska barn?

    SvaraRadera