2009-09-10

Föreläsning om hypotyreos, typ 2


Mark Starr, som skrivit en boken "Hypothyrodism, Type 2 - The Epidemic", föreläste på Karolinska Institutet i september 2009. På bilden syns Mark Starr och Ewa Berthagen, som var med och ordnade föreläsningen tillsammans med Scandlab.

Mitt referat från föreläsningen finns på Sköldkörtelföreningens hemsida. Om du vill läsa det kan du klicka här.

3 kommentarer:

 1. Vill komma i kontakt med någon av de läkare i Norden som kommit till samma insikt som Dr Starr om just det han föreläste om på Karolinska Institutet i september 2009..
  Mvh Camilla
  camilland@bredband.net

  SvaraRadera
 2. Trots att jag är väldigt sent ute efter denna föreläsning. Skulle även jag vilja ha kontakt med läkare som har denna inställning
  ylindberg@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Hej (båda, ursäkta sent svar Camilla - tänkte förut att någon läkare eller medpatient kanske skulle höra av sig direkt via mejladressen).

  Mitt tips är att gå med i patientforum på nätet (se tips om forum i sidomeny till den här bloggen). Där kan man t.ex. få direktkontakt med andra patienter som kan dela med sig av sina erfarenheter av hur läkare ser på saken. Någon motsvarande kontaktsajt mellan patienter och läkare, baserat på alternativ åskådning, känner jag inte till... Men det kanske kommer? Möjligen går det att googla så länge?

  Hälsar Eva (bloggansv.)

  SvaraRadera