2010-06-29

Rikliga månadsblödningar kan bero på sköldkörtelproblem

Läste 1.6miljonerklubbens tidning och där stod det om rikliga månadsblödningar. Sköldkörtelrubbningar var med som en av flera möjliga orsaker. Dessutom fanns det ett tips med om att läsa mer på Gynekologi.info.

2 kommentarer:

  1. Har haft problem med en alldeles för hög temp vid varm väderlek. Temp på uppmot 39 grader när jag har gått en kort promenad. Min läkare säger att man bllir varm men inte får feber. Jag tror honom inte. Med 75 microgram kan jag ha bra temp men ökar jag till 100 så klarar kroppen inte det. Är såå besviken på min läk som inte alls lyssnar på hur jag mår utan bara tittar på blodprovssvaren. Han säger att jag har underfunktion men jag mår inte bra av att öka heller. Har problem att bli gravid och har fått flera missfall. Vill helst byta läkare. Finns det ingen annan behandling som man kan få. Min läkare säger att han diskuterat mitt fall med Ove Törring och att de inte kan förstå varför mina prover är så motsägelsefulla, ska jag bara nöja mig med att inte må bra? Jag är 35 år och vill ha barn. Problem med temperatur, förstoppning, hud, vikt, håravfall, samt puls som lätt går upp. Jag vägrar att finna mig i att ingen hjälp finns att få. Någon som kan hjälpa mmig

    SvaraRadera
  2. Hej LF,

    Mejla mig på eva.skraddare@hotmail.com, är du snäll. Så kan jag få ställa lite följdfrågor och försöka hjälpa dig att tänka.

    Hälsar Eva (bloggansvarig)

    SvaraRadera