2010-12-21

Många är intresserade av labbvarningen

Härligt! Många kommenterar DN-debattartikeln från igår. Flera bloggar är i farten. Vid midnatt fanns det ett fåtal kommentarer och nu, i skrivande stund kvällen efter, är det 73 kommentarer.

Tyvärr kan jag inte läsa kommentarerna till DN-artikeln. Jag har mejlat DN.se om det. Jag vet att flera har problem och att någon ringt och fått besked om tekniska problem.

Uppdatering onsdag kl 11.00, jag har fått information via DN Debatt på Twitter:

"Fortsatta problem med kommentarerna på nätet p g a bytet av teknisk plattform. Vi håller alla tummarna för att det löses inom kort. /Bo G"

6 kommentarer:

 1. Har ringt Bo G Andersson 08-738 1223 DN debatt debatt@dn.se och berättat hur fruktansvärt skitförbannad jag är över läkarnas attack på scandlab och då sa dom att det gick att kommentera men inte läsa dem.
  Tyvärr tror jag att många missar att kommentera när kommentarerna inte syns. Scandlab är en institution inom alternativmedicin, tom min kinesiske läkare (TCM) som behandlar mina binjurar visade mig deras annons härom dagen.
  När det gäller binjurarna så visade han mig så jag fick känna hur binjurarna påverkas av andningen. Det ska vara magandning med lugna djupa andetag, ingen stessas andning för högt upp med andra ord får då påverkades binjurarna av lungtrycket.

  SvaraRadera
 2. Så din "kinesiske läkare" visade.....
  Imponerande argumentation, får jag säga. Lite på samma nivå som om jag skulle säga; min "primalskriks-terapeut" sa...
  Bluff-vetenskap är och förblir just det; en bluff...

  SvaraRadera
 3. jo men det är klart att traditionell kinesisk medicin bara är bluff. kineserna är ju bara en bunt idioter som inte har fattat på flera tusen år att deras traditionella medicin är bluff (ironi)
  en annan anonym

  SvaraRadera
 4. Jag går hellre till en kinesisk läkare som kan läka mina binjurar och sköldkörtel än jag går till den vanliga vården för den är skitdålig när det gäller sköldkörtelsjukdom.
  Problemet är att man får betala själv och det är lite dyrt. Samtidigt tror jag det är bra att man får betala själv, innom alternativmedicinen så försvinner ju de som inte är bra ganska fort, för de får inga kunder!

  SvaraRadera
 5. Hej,

  Jag hoppas att du med kinesisk läkare menar en alternativvårdsintrresserad legitimerad läkare. Det behövs en legitimerad läkare för att få receptbelagt sköldkörtelhormon utskrivet i Sverige. Och receptbelagt sköldkörtelhormon eller annan sköldkörtelmedicin behövs när man har en sköldkörtel(-hormon-)sjukdom, bortsett från det undantag när man står och väger mellan över- och underfunktion.

  Sen kan man även behöva annan behandling och egenvård. Men jag vill lyfta fram att det inte räcker i det fall att man har en sköldkörtelsjukdom.

  Hälsar Eva (bloggansvarig, ej läkare)

  SvaraRadera
 6. Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it.
  Look advanced to more added agreeable from you!
  However, how can we communicate?

  My webpage - ads registermain.php

  SvaraRadera